Pink Dust blog

REN DISCOVERY KIT termékteszt

Megint Svédország! Nyáron történt látogatásom alkalmával sikerült akciósan beszereznem a régen áhított REN márka teszt csomagját. Ennek tartalma:

  • 50 ml Rosa Centifolia Express Make-Up Remover
  • 15 ml Vita Mineral Daily Supplement Cream 
  • 10 ml Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Oil
  • 3 ml Vita Mineral Active 7 Eye Gel 

+1 (azt hiszem, ezt megvettem teljes áron) 50 ml Vita Mineral Daily Supplement Cream (ami a teszt csomagban is megtalálható 15 ml kiszerelésben)

kép innen: apoteket.se

A REN termékeit online meg tudjátok vásárolni, ha kedvet kaptok hozzá a tapasztalataim alapján. Ami szerintem a legfontosabb a céggel kapcsolatban, hogy nem tesztelnek állatokon (bővebben itt)! A második legfontosabb pedig az, hogy “minden mentes” termékeket gyártanak. Hogy ez pontosan mit takar, a plecsnin láthatjátok!

Nostamp_Aug12 (2)

kép innen: renskincare.com

Nagyon jókat hallottam a termékeikről, ezért figyeltem fel a kedvenc svéd gyógyszertáramban erre a kis teszt csomagra. Azért van kedvenc svéd gyógyszertáram, mert először is alapból szeretem a gyógyszertárakat és az ott kapható termékeket, tehát előbb utóbb várható egy-egy kedvenc megjelenése 🙂 , másodszor az apoteket olyan gyógyszertár, ahol rengeteg jó minőségű kozmetikum megvásárolható, és hagynak nézelődni, de ha szükségét érzem, segítenek is. Nagyon jó saját márkás termékeik is vannak – igaz, abból étrend kiegészítőt vásároltam, nem szépségápolási terméket.

Rátérve a konkrét tapasztalatokra, azt kell mondjam, összességében jobbra számítottam a márkától, de azt nem mondhatnám, hogy csalódtam, mert az egyik termék a fentiek közül csodálatos. Az arckrémet és a lemosót a Dr. Organic rózsás termékeihez tudnám hasonlítani, az a különbség köztük főleg, hogy ez utóbbinak erőteljes illata van, és a lemosója nem használható szemsmink lemosására, mivel irritálná a szemet. A REN sminklemosója nagyon kíméletes a szemhez is, ápoló összetevőinek köszönhetően úgy érzem, tettem is valamit a bőröm szépségéért, nem csupán eltávolítottam vele a sminket. Egyszerűen és szépen lemosható vele a smink. A vízálló spirálról nem tudok nyilatkozni, mert olyat nem használok. Az állaga krémes-tejes, az illata nem hivalkodó, teszi a dolgát, nem kell belőle nagy mennyiség. Nem állítom, hogy újra fogom venni, mivel elég drága, de ha nem találok jobb alternatívát olcsóbban, akkor elgondolkozom rajta. Nem vonok le pontot 5/5.

Az arckrém télen jó szolgálatot fog tenni, nyárra nekem kicsit leizzadós és tömény volt, bár az állaga nem ezt sugallta. Kicsit csomósodott, mióta megvettem, remélem nem romlik jelentősen az állaga tél végére. Ennek sincs erős illata, kellemesen hidratál, mégsem nehéz (nyárra sok!). Nem tudom, hogy fogom kihalászni a vége felé a doboz tartalmát, mivel se szétvágni, se szétszedni nem fogom tudni valószínűleg… Amúgy a lemosónak és a krémnek is praktikus csőrös adagolója van, amivel jól be lehet osztani a mennyiséget. Az arckrémre abszolút nem mondanám, hogy csodakrém, de egyébként elégedett vagyok vele, örülök, hogy ráleltem. 5/4

A szemkörnyékápolóról annyit tudok mondani, hogy igazából csalódás volt számomra, mert olyan, mintha az ég világon semmit sem kentem volna a bőrömre. Nincs száraz szemkörnyéki bőröm, tehát nem vártam semmi különleges hatást, de a semminél azért mégis többet. Egy nagyon kellemes, hűsítő, vizes-géles krém, amit jól esik finoman beütögetni a bőrbe. Szerintem ez inkább azoknak tehet jó szolgálatot, akiknek puffadt szemkörnyékük van, nálam ez nem szokott előfordulni, inkább karikákkal küszködöm. Annyit a javára írnék, hogy 3 ml, és ehhez képest örökké kitartott, de tényleg! Heti 1-2 alkalommal használtam nyár közepe óta, és most fogyott el. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy lehetséges ez. Tehát, ha olyan szemkörnyékápolót kerestek, aminek kellemes, hűsítő állaga van, nagyon sokáig elég és az összetevői alapján hidratálja a bőrt, akkor ez egy jó választás lehet. Nem olcsó, de a REN többi terméke sem az. Nekem 5/3

A végére hagytam a kedvencemet, amit meg fogok vásárolni nagy kiszerelésben is, ha elfogy (soha napján, ahogy a szemkörnyékápoló is 🙂 ). A szérum, ami a csomagban volt, a legkellemesebb arcápoló termék számomra, amivel valaha találkoztam. Az illata a sárgabarack lekvárra emlékeztet haloványan, nagyon lassan fogy, tökéletes ápolás éjszakára a hidratáló krémem alá. Olyan varázslatos érzés kerít hatalmába a használatakor, amit nehéz megmagyaráznom. Másnap a bőröm valahogy kisimultabb, hidratáltabb. Azt hozzá kell tennem, hogy nekem alapvetően száraz a bőröm (a homlokom kifényesedik napközben), valószínűleg ezért is szereti annyira ezt az olajos ápolást. Kellemes illat, praktikus csomagolás, az eredménye már másnap látható, nekem más nem is kell egy szérumtól. Főleg, hogy ezen kívül csak egy szérumot próbáltam, és az nem győzött meg az összetevői láttán… 5/100 – ha megbocsátjátok az esztelen szubjektivitásomat és a mércéből kiesést. 🙂

 

Az igazi társad keresed? Randivonal!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!