Pink Dust blog

7 év után könyvajánló – 4 kötet emészthető romantika

Ne olvass tovább, ha minimális spoiler-t sem tűrsz! 🙂

Alexandra W. Müller
7 év után I. kötet
Árnyak a múltból
Kiadó: Publio
E-könyv ISBN: 978-963-397-255-7
Nyomtatott ISBN: 978-963-397-254-0

Könyv, ami rabul ejt. Vigyázat, olvasás közben megszűnik a külvilág. Annyira magával ragadó, ahogyan az író megeleveníti a történetet, hogy teljesen megfeledkezem arról, hol is vagyok éppen a valóságban – teljesen magába szippant a történet, jelen vagyok a szereplőkkel mindvégig.

Azt még fontos tudnotok, hogy nem vagyok elfogult a könyvvel semmilyen formában, sőt. Előítéletekkel kezdtem el olvasni, mivel nem szokásom szerelmes regényeket forgatni – amit eddig olvastam, nem hagyott mély nyomot, nem úgy, ahogyan ez a könyv tette. Miután részt vettem a Publio Kiadó self-publishing workshop-ján, ahol elmesélték, hogy ez a – Publioboox-on ingyenes – könyv a Bookline siker lista élén van, kíváncsi lettem.

resize

Ebook formában olvastam Alexandra W. Müller négy kötetes könyvének első részét. Valamiért ilyenkor meg sem nézem, hány oldalasra formálódott a történet. Ezért úgy olvastam el a 215 oldalát ennek a meseszép írásnak, hogy nem is tudtam róla, hogy ilyen hosszú, és nem is bántam, mert romantikus regény léte ellenére mégis magával ragadó volt az események sorozata és a karakterek is. Ó azok a karakterek! Reggel és este, utazás közben olvastam a könyvet. Amikor nem voltak velem a történet hősei, sokszor megesett, hogy hiányozni kezdtek!

Nagyon különös volt az egészben, hogy könnyen tudtam azonosulni a történet szereplőivel, elsőként a kedves, öntudatos Lana-val, a szerelmesek körülményeivel, és sok hasonlóságot fedeztem fel a szerelmes főhős és a saját szerelmem között is. Egy részt idéztem a könyvből édesapámnak, mert olyan volt, mintha azt a kapcsolatot is a mi apa-lánya viszonyunk inspirálta volna. Vajon ez egy véletlen vagy a szerző játéka velünk, olvasókkal?
Kinek ajánlom a 7 év után első részét?

Azoknak a molyoknak, akik nem sajnálják az időt arra, hogy úgy ismerjenek meg nagyon szerethető és alaposan megformált karaktereket, hogy közben a cselekménytől nem tonnányi (inkább kevés, de ütős) váratlan fordulatot várnak el. Azoknak, akik szívesen elmélyednének egy “másik pár” túlfűtött (de normális!) érzelmeiben, félelmeikben, egyszerű emberi mivoltukból adódó gyengeségeikben, és azoknak, akik vágynak valami üdítő változatosságra, ha olvasásról van szó.

Mi nem tetszett benne?

Néhány helyen nehezen olvasható volt számomra az elírási és nyelvtani hibák miatt. Ezen kívül semmi mást nem tudok felhozni ellene, nagyon jó volt olvasni, és várom, hogy megkaparinthassam a következő részét.

Hol tudjátok “megvenni” (az első rész ingyenes):

Ide kattintva, regisztráció után tudjátok megrendelni.

Facebook oldala itt

Hayden Ravensdale hiába sikeres, kőkemény üzletember, tulajdonosa egy nemzetközi kiadó vállalatnak, magánemberként tehetetlen, megszállott rabja egy fiatalkori lázas szerelemnek, amely tragikus és titokzatos módon ért véget. 7 év utáni véletlen viszontlátása Lanával, a gyötrelmes vonzódás és fájó kétségek, vak szerelem és bizonytalanság vad örvényébe taszítja mindkettőjüket. Döntést hozni, ha az ember szíve mást súg, mint a józan esze, és mikor a féltékenység zöld köde elhomályosítja a józan ítéletet, kegyetlenül nehéz. A napjaink modern miliőjében játszódó, a férfi és nő közötti örök konfliktust tárgyaló regény egy érzelmi hullámvasút, mely garantáltan izgató romantilkus mélységeken és magasságokon vezeti át az olvasót.

Spoiler veszély!

Részlet egy további kötetből

10959544_909402932437207_525502679534741026_n

Az e-könyvért köszönetet mondok a szerzőnek, Alexandra W. Müllernek.

Az igazi társad keresed? Randivonal!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!