Pink Dust blog

Esküszöm, hogy rosszban sántikálok, de néha a Louboutin is előfordul – Molnár Dorka könyvajánló

02Dorka könyvével úgy találkoztam, hogy a magyar Cosmopolitan magazinban láttam egy bloggerekről szóló anyagot. Itt tettek említést az évek óta bloggerként, stylistként és most már online divat magazin szerkesztőként is tevékenykedő Molnár Dorka self-published könyvéről. Már a címe meghozta bennem a cinkostárs hangulatot, azonnal tudtam, hogy ez egy nagyon huncut iromány lesz. A szerzőt megosztó személyiségként emlegetik, amit objektíven nézve valamennyire megértek, és ha valaki alkalomadtán olvassa a style.hu-n az írásait, netán a kommentekig is eljut, láthatja, hogy kap a hölgy hideget, meleget is.

Persze hozzászoktunk a social media térnyerésével a komment-huszárok és a cyber-bullying-ben még fejlettebb trollok jelenlétéhez, de kérdem én: ha egy fiatal lány megosztja élettapasztalatait a neten, ez hivatalosabb keretet is kap, mert egy honlapon jelenik meg (oh well, szóval az internetet már hiteles forrásnak tekintjük?), akkor a cikkben található, számunkra irreleváns vagy szerintünk hamis gondolatokat meg kell támadni? Nagyon szimpatikus az a hozzáállás, amit Dorka tanúsít ezzel kapcsolatban.

052

https://thesenseco.wordpress.com/

Visszatérve vagy inkább rákanyarodva a bejegyzésem témájára, szeretnék nektek egy könyvajánlót írni, és nem csak azért, hogy egy kellemes olvasási élménnyel és egyben praktikus tippekkel lehessetek gazdagabbak őáltala, kifejezett szándékom továbbra is, hogy a blogon megjelenő tartalmakkal támogassak hazai egyéneket és vállalkozásokat.

Ezt a könyvet ebook formában vásároltam meg itt (http://publioboox.com/hu_HU/eskuszom-hogy-rosszban-santikalok-elorendeles), és ez az egyetlen momentum, amit megbántam ezzel kapcsolatban.

book-3d_2
Jobb lett volna, ha ezt a >>csaj kalauzt<< tapintható formában kaparintom meg. Jó lenne kicsit nézegetni a néhol pimasz illusztrációkat papíron, bejelölni oldalakat, ahol megfogott valami. A polcomon tudni és dedikáltatni. Lehet ezen nevetni, de én hiszek abban, hogy hazánkban is vannak erre érdemes fiatal szerzők. Ezt pedig szerintem ilyen könnyed művek megírásával is kiérdemelheti valaki. Dorka könyve ugyanis számomra szórakoztató és összeszedett volt, részletekben olvasva pedig üdítő színfoltja a napjaimnak, még ha nem is értettem egyet minden szavával (amit nem is várhatunk el). Felszínre hozott rég elfeledett emlékeket, elméláztam a múltamon, tini kori emlékeimen, hibáimon, de segített abban is, hogy kicsit átgondoljam a jelenemet is. Nem szívesen mondanám, hogy a jövőmről gondolkoztam, mert igyekszem minél inkább a jelent tekinteni a legfontosabbnak.

A könyv sikerességét  mutatja egyébként az eladott példányszám: 821-et adtak el belőle eddig. Ha az első könyvemből fele ennyit el tudnék majd adni, már attól is boldog lennék 🙂 Sok sikert kívánok Dorkának a továbbiakhoz is, nektek pedig nagyon jó szórakozást a könyvhöz.

Letölthető itt
Dorka blogjának Facebook oldala itt

Az igazi társad keresed? Randivonal!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!