Pink Dust blog

Bakancslistám visszafelé + tippek Neked

Nagyon divatosak a bakancslisták, én is szívesen olvasgatom másokét, nekem viszont nincs. Illetve van egy, de az “visszafelé bakancslista”. Mert arról szól, hogy mik azok a dolgok, amiket már elértem, és nagyon vágytam rájuk hosszú ideig.

Íme az én bakancslistám!

1. Megszerettem az olvasást
Eléggé könyvmoly lettem ahhoz képest, suliban mennyire nem voltam oda ezért a hasznos és egyben pihentető tevékenységért. (Személyes bejegyzés ezzel kapcsolatban itt)

Lena Andersson Jogtalan elbirtoklás Pink Dust blog könyvajánló
A blogon is írok könyvajánlókat, így már olvashatsz a Jogtalan elbirtoklás, Lena Andersson; 7 év után, Alexandra W. Müller; Az árvák, Tóth VivienAz öröm művészete Flow a mindennapokban, Csíkszentmihályi Mihály; Esküszöm, hogy rosszban sántikálok, Molnár Dorka című könyvekről egy-egy hosszabb ajánlót. Te szeretsz olvasni? Írd meg kommentben a kedvencedet. 🙂

2. Lett egy igazi hobbim
Nem az a fajta, amikor azt feleljük a kérdésre, hogy “Hát…hobbim a zenehallgatás, tévézés, ilyenek…”, hanem amikor tényleg odateszed magad érte, kihúz a rosszkedvből, megkoronázza a jókedvet, tanulsz belőle, netán még adsz is az embereknek valamit. Nekem ez a hobbi a blogom! Mi a legnagyobb eredménye? Persze azon túl, hogy örömmel csinálom: a számtalan mentes recept, amivel szerencsére sok sorstársamnak lehettem a segítségére. Őrületes kísérletezgetésekbe fogtam egyébként a diétám óta, úgyhogy a konyha már inkább valamiféle mentes labor. 😀 Ez a (szerintem) szép (ugye szép?) márványos kalács ugyan nem gluténmentes, ahogy a blogon lévő receptek többsége, csak búzamentes, mert rozs is van benne, de a hozzá való megfelelő kovász kikísérletezése ember feletti erőt kívánt tőlem, ezért erre büszke vagyok.

Rozsos-rizskovászos márványos kalács | Búzamentes, tejmentes recept

3. Kezdem megszeretni a sportot
Jó úton vagyok a sport igazi szeretete és rendszeres gyakorlása felé. Erről is írtam korábban (olvasd el egy kis inspirációért), de a lényege annyi a dolognak, hogy nem vagyok alapvetően sportos beállítottságú. Viszont amióta felfedeztem magamnak a jégkorit, görkorit, tollast (hozzá ügyes társakat), jógát (ha kezdő jógázó vagy, ez a bejegyzés jól jöhet), azóta egész más szemmel nézek a sportolási lehetőségekre.

Jóga egyszerűen

4. Ez szentimentális lesz
Családközpontú ember vagyok, és mindig is fontos volt számomra, hogy megtaláljam életem társát, és ez sikerült. Nem állítom, hogy nélküle nem bírnék létezni, mert önző és buta dolog lenne ilyet állítani, de azt őszintén és bátran kijelenthetem, hogy nélküle biztosan nem tartanék ott, ahol, és sokszor belegondolok, hogy nélküle minden olyan szürke lenne.
Ha Te még nem találtad meg életed társát, ne csüggedj, biztos, hogy rá fogsz lelni. A sikeres pártaláláshoz hozzá segíthet a magas fokú önismeret is.

TIPP: Nagyon szeretem Valéria blogját, mert érthetően foglalja össze bejegyzéseiben, hogyan és milyen lépésekben tehetünk ezért a fejlődésért.

monk-458491_1280

5. Megtanultam (könnyebben) barátkozni
Baráti, ismerősi kapcsolataimban sokkal empatikusabb vagyok, mint a tini és kisfelnőtt éveimben. Nehézségek, tönkrement barátságok árán megtanultam őszinte lenni magammal, közben ráadásul egy annyira szerető munkahelyi közegbe is kerültem, ami rengeteget segített az önismereti munkámban. 

image-3df4aad8e263c9970b5b41466b58515a31d520fa59e2187354e3f1cd8ac20bd1-V
Remélem, hogy a személyes példáimon keresztül bemutatott bakancslista hasznos volt számodra, és ellestél belőle pár tippet! Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést, legyen nagyon szép napod!

Alexandra

csillag
Olvasd el testvérbloggerem bakancslistáját és tippjeit is a Girl Power! blogon!

Girl Power blog

Az igazi társad keresed? Randivonal!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!