Pink Dust blog

Webáruház ajánló – Trendhim ékszerek és kiegészítők férfiaknak

Mindig nehezemre esik, hogy olyan weboldalról vásároljak online, amelyet nem ismerek. Mi szokott nekem ebben segíteni? Egyrészt az ismerősök ajánlása, ha azt mondják, hogy ők már rendeltek az adott oldalról, például ajándékot. Számomra ugyanis ez is fontos: ha magamnak vásárolok ruhát, kiegészítőt, kozmetikumot, akkor nem vagyok azért annyira szigorú. Ha azonban ajándékba szánom a termékeket, akkor még inkább odafigyelek. Másrészt segítség, hogy amúgy a neten mit írnak az adott cégről: megbízható -e, rendelkezik -e tanúsítványokkal, milyen fizetési és szállítási módok állnak rendelkezésemre, mit lehet tudni a jótállásról.

Webáruház ajánló - Trendhim ékszerek és kiegészítők férfiaknak | Pink Dust blog
Mivel igyekszem tudatosan vásárolni a weben is, ezért rövid áttekintés után azonnal elfogadtam a Trendhim nevű dán cég felkérését, hogy mutassam be a szolgáltatásukat és termékeiket a blogon. Úgy gondoltam, hogy hasznos lesz minden kedves olvasómnak, ha megismerhet egy minőségi, férfi kiegészítőket forgalmazó webáruházat, ahol tényleg széles választékból válogathatunk a hátizsákoktól kezdve, a mandzsettagombokon át a fantáziadús mintájú díszzsebkendőkig és nyakkendőkig

Mivel szponzorált próbavásárlásról van szó, így a fizetési folyamatok nem képezik részét a tesztnek, csak a termékek minősége, a szállítási folyamatok és a webshop könnyű kezelhetősége.

Az oldalon szerintem érthető módon rendezték kategóriákba a termékeket, így rögtön átláttam, mi az, ami engem érdekelhet, és mi az, amit maximum egy pillantásra fogok méltatni. Sokat időztem el a nyakkendőknél, mert meglepődtem rajta, hogy ilyen kreatív mintájú termékeket listáznak. A díszzsebkendők pedig különösen tetszettek, legszívesebben magamnak is rendeltem volna, de most más volt a küldetésem… 🙂

A szűrési és keresési lehetőségek könnyűvé tették számomra, hogy megtaláljam a kedvemre valót. Mostanában sokszor rendeltem csomagot úgy, hogy a dpd szállította ki nekem, és abszolút előny volt számomra, hogy a Trendhim is biztosítja ezt a lehetőséget. Ajándékról lévén szó, az is szimpatikus számomra, hogy egyébként is igényesen és a terméket óvva csomagoltak be mindent, de még jobb, hogy akár díszdobozt is rendelhetek a kiválasztott termékhez.

Webáruház teszt - Trendhim ékszerek és kiegészítők férfiaknak | Pink Dust blog

A csomag időben érkezett, és egy kedves üzenet fogadott a kibontásakor, ami egyből jó kedvre derített, és azonnal bizakodó lettem azzal kapcsolatban, hogy a doboz belseje is pozitív csalódást fog okozni. Nem kell nagy dolgokra gondolni az áruházaknak, elég egy ilyen kis figyelmesség, ami amúgy nem okozott extra papírpazarlást, mert a meglévő szállítólevélre került rá, így nem aggódtam annyira a fák miatt sem. 🙂

Webáruház teszt - Trendhim ékszerek és kiegészítők férfiaknak | Pink Dust blog
Látszik a képen, hogy körültekintően csomagolták a termékeket, hogy ne essen bajuk. Talán kicsit túlzásba is vitték, de mivel ajándék lesz, most inkább örültem neki.

Webáruház teszt - Trendhim ékszerek és kiegészítők férfiaknak | Pink Dust blog

A kisebb termékeket márkázott porzsákba tették. Ha úgy döntök, hogy nem adom át az ajándékkal együtt, akkor megtarthatom magamnak, és tárolhatok benne kisebb használati tárgyakat. Itt is figyelek a környezettudatosságra, amennyire lehetséges. Ilyen minőségű termékeknél egyébként támogatom a külön porzsákot, mert praktikus segítség, hogy ne koszolódjon, amíg használaton kívül van. Sokan csak ábrándoznak a Pinterest színvonalú gardróbról és tárolásról, de valójában ezek az apróságok nagyban hozzájárulnak a rendezettség és tisztaság érzetéhez.

Említést tennék az árakról is: teljesen változatosan kb. 1800 forinttól akár a többtízezer forintos kategóriáig találtam termékeket, és a minőségüket tekintve ár/értékarányban szerintem rendben vannak. Találtam kedvemre valót szűkebb pénztárcás időszakokra is, és luxusérzetet adó, drágább termékek is képviseltetik magukat a palettán, így szerintem mindenki találhat megfelelő kiegészítőt szíve választottjának vagy más férfi rokonának, barátjának.

Összességében tehát a kiszállítási folyamatot, a weboldal használhatóságát, a termékek minőségét illetően elégedetten “távoztam a pénztártól”, így a jótállási kérdésekre szerencsére nem került sor. Ha jó minőségű, divatos férfi kiegészítőket keresel, akkor ajánlom a Trendhim webáruházat.

Szeretsz a kulisszák mögé látni? Olvasd el a történetüket, filozófiájukat ezen az oldalon.

Pink Dust Facebook oldal

Az igazi társad keresed? Randivonal!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!