Pink Dust blog

“Nincs időm semmire!” Ismerős? | Bloggerek az időről | Ajánló

Forgatni szoktam, mint egy üvegből készült kockát. Mindeközben erősen szuggerálom és bízom benne, hogy az áttetsző oldalak mögött találok valamit. Szoktam egyébként. Bár nem mindig. De amikor igen, akkor napsütéses csillámporhullást látok, vagy néha egy sötét utcát, ahol hideg van és esik az eső. De az is előfordul, hogy egy örvényt, ami egyszerre forog minden… Tovább »

Szépségápolás a konyhából – zölden a szépségért | Nora’s Diaries vendégposzt

Rengeteg krémet és csodaszert megveszünk azért, hogy külsőnket minél tovább megőrizzük friss, rugalmas formájában. Igen ám, de a bolti kence nem mindig használ, plusz ha kiürül a flakon, szemét keletkezik belőle. Ezt megelőzve érdemesebb először szétnézni a konyhában, hiszen rengeteg hasznos hatóanyag lapul a polcokon. Válaszd ezeket, így tudod, mit kensz a bőrödre és abban… Tovább »

Egyszerű, olcsó környezetbarát tippek és játékok | Időtetrisz vendégposzt

2012 tavaszán úgy alakult az élet, hogy négyen egy idő után már nem csak beszélgettünk a mindenféle zöld és praktikus megoldásainkról, hanem blogolni kezdtünk. Az Időtetrisz vendégposztja következik Háztartás, gyerekszórakoztatás és egészséges kaják témakörökben kerestünk, kutattunk s alakultak a posztok, sorozatok. Összetett s folyamatosan változó lét a környezetbarát élet: egyfelől az ember megtanul kevesebbet vásárolni s… Tovább »

Egy egészségtudatos blogger környezettudatos fortélyai | 160gramm vendégposzt

Az egészségtudatosság és a környezettudatosság nálam kéz a kézben járnak, és kitűnően támogatják egymást. Igyekszem mindkét területen lépésről lépésre tapasztalni, tanulni, fejlődni. Az egészségtudatosság terén elért eredményeim nyomon követhetők a blogomon, most pedig arról mesélek, mit teszek a környezetemért, a környezetünkért. A 160gramm Cafeblog vendégposztja következik A környezettudatosság egy tágan értelmezhető dolog. Sokan azt hiszik, arról… Tovább »

Bloggerek szívhez szóló üzenetei a nőiességről | Inspiráció

Kívül-belül gyönyörű nők, barátnők, (leendő) anyák. Öröm tölt el, hogy (akár csak így, online) részei az életemnek. Fogadd szeretettel, kedves Olvasó, blogger társaim gondolatait és szívből szóló tanácsaikat a női lét megéléséről.  Attól érzem magam jól, nőként, ha reggel a párom rám néz és a szeme mindent elárul, hogy ő úgy, akkor, ott, smink nélkül szépnek… Tovább »

Köszönöm a Liebster díjat! | Hosszú, személyes bejegyzés

Ez elmúlt héten több blogger társam is megtisztelt azzal, hogy Liebster díjra jelölt. Nehezen tudom szavakba önteni az örömöt, amit érzek. Ez a kezdő bloggereknek kitalált játék szépen összekovácsolja a társaságot, és közben meg vicces, hogy emlékeztet a gyerekkori lánclevelekre (ezekkel kapcsolatban nem is olyan rég találtam ki egy játékot). Ennek viszont most tényleg örültem,… Tovább »

Ha a blogomat papíron vezetném – blogger játék

Játékos elképzelt túra bloggereknek. Képzeld el, hogy a múltban járunk, amikor még nem volt internet hozzáférés. Tegyünk egy képzeletbeli túrát abban a világban, ahol internet nélkül akarsz blogot írni. 🙂 Mi is a lényege a blogolásnak? Írsz egy naplót (sokan elsősorban csak maguknak), amibe mások beleleshetnek. Persze mára ez egy nagyobb műfajjá nőtte ki magát…. Tovább »

5 éves a Krémmánia – interjú Rácz Judittal

Annak apropóján beszélgettünk Judittal (akit a krémmániások Apolkaként is ismernek), hogy ötödik születésnapját ünnepli a Krémmánia, a legnagyobb magyar, szépségápolással foglalkozó online közösség. Örülök és köszönöm, hogy elfogadtad az interjú felkérést. Biztos vagyok benne, hogy a sok lelkes krémmániázó számára és azok számára is érdekes lesz, akik még nem találkoztak veled és a magyar internet… Tovább »

Blogger chat a Varázsfirka bloggerével

A bejegyzés frissült! Nóra könyve februártól lesz újra elérhető. A linket, ahol megvásárolható lesz, közölni fogom! A Varázsfirka bloggerével, Nórával beszélgettem nemrég. Most, hogy végeztél a vizsgáiddal, felszabadultabban veted bele magadat a blogolásba? N: Persze! Már fizika jelei voltak a vizsgaundornak! 😀 Akkor most már sort keríthetünk a vendégposztra is, amit a Pink Dust-ra írnál…. Tovább »

Vallatószék: Pink Dust – Varázsdoboz

A Vallatószék egy olyan sorozat a Cafeblogon, mely által minden héten más-más bloggerrel ismerkedhetünk meg. Szeretném bemutatni nektek Kingát, a Varázsdoboz blog szerzőjét. Ha jól láttam a bejegyzések alapján, egyidős a blogunk. 🙂 Mit teszel a varázsdobozba, és mi, olvasók mit vehetünk ki belőle? – A blogom lényegében az én személyiségemet, céljaimat tükrözi. Már gyerekként is törekedtem… Tovább »

Lolly makeup and beauty – interjú a bloggerrel

“Nekem fontos, hogy tényleg az őszinte véleményemet írhassam meg. És az olvasók is ezt várják el.”Vanda egy vidám és szókimondó bloggerina, akitől minden szépségújdonságról azonnal értesülök. Nagyon szeretem a blogját, ezért felkértem egy interjúra! Olvassátok szeretettel, és ha még nem ismertétek őt, látogassatok el az oldalára! Mire eljutottam odáig, hogy felkészüljek az interjúra, már egy… Tovább »

Esküszöm, hogy rosszban sántikálok, de néha a Louboutin is előfordul – Molnár Dorka könyvajánló

Dorka könyvével úgy találkoztam, hogy a magyar Cosmopolitan magazinban láttam egy bloggerekről szóló anyagot. Itt tettek említést az évek óta bloggerként, stylistként és most már online divat magazin szerkesztőként is tevékenykedő Molnár Dorka self-published könyvéről. Már a címe meghozta bennem a cinkostárs hangulatot, azonnal tudtam, hogy ez egy nagyon huncut iromány lesz. A szerzőt megosztó… Tovább »

Hogyan borítsunk ki egy bloggerinát? A Kialakító blog szerzője válaszol

Kérlek, mesélj magadról pár mondatban, mit tudhatnak rólad azok, akik még nem ismerik a blogodat és a tevékenységedet? Ha nem gond, néhány magánjellegű érdekességet is szívesen megosztanék az olvasókkal!  Mindig bajban voltam, ha magamat kellett bemutatnom, hiszen pár mondatban nehezen tudom csokorba szedni azokat az információkat, amik jól lefestenek engem. Száraz adatok szerint Hegedüs Enikő… Tovább »

Blog ajánló több témában és kedvenc beauty vlogok – 1. rész

Nem blogger az a blogger, aki nem olvas más bloggereket.Blogger az, aki ennyi szóismétléssel kezd blog bejegyzést? 🙂 Viccet félretéve! 2013 decemberében kezdtem el töménytelen mennyiségben blogokat olvasni és vloggereket figyelemmel követni. Hirtelen magával ragadott ez a világ, és akkor kaptam meg a lendületet ahhoz, hogy végre rendesen blogoljak én is, és magam mögött hagyjam… Tovább »

PIXIBOX beszámoló – termékteszt

Valamit jól csinálnak a PIXIBOX-lányok, mert szerencsésnek kell éreznem magam, hogy jutott nekem is egy dobozka, óriási hiszti van a termékük körül, percek alatt elfogynak a dobozok. És tényleg! A termékek általánosságban jók, amik a dobozokba kerülnek (rendeltem korábban is, akkor is elégedett voltam), és az összeállítások megérik az árukat. Szóval ezért hát az őrültek… Tovább »

Otthoni fogfehérítés – termékteszt

Régóta szerettem volna kipróbálni, milyen eredményt lehet elérni egy rendes fogfehérítővel. Persze, próbáltam már fehérítős fogkrémet és szódabikarbónát citrommal, de azért ez nem a csúcsa a fogfehérítő ágazatnak, lássuk be 🙂 . A fogorvosi rendelőben igényelhető fehérítés nekem drága, ezért olyan megoldást szerettem volna, amivel otthon, egyszerűen el tudom végezni a műveletet, és nem kínos, ha… Tovább »

REN DISCOVERY KIT termékteszt

Megint Svédország! Nyáron történt látogatásom alkalmával sikerült akciósan beszereznem a régen áhított REN márka teszt csomagját. Ennek tartalma: 50 ml Rosa Centifolia Express Make-Up Remover 15 ml Vita Mineral Daily Supplement Cream  10 ml Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Oil 3 ml Vita Mineral Active 7 Eye Gel  +1 (azt hiszem, ezt megvettem teljes áron) 50… Tovább »

Marabou Premium Filled Coconut csokoládé kóstoló

Ennek a csokinak is van története, mint általában mindegyiknek, ami a blogon meg fog jelenni. Mégsem hozhatok a színetek elé unalmas, jellegtelen édességeket, nem igaz? A Marabou márkával nem találkoztam máshol, csak Svédországban, egyébként is skandináv márka, de feltételezem, hogy máshol is kapható Európában, és nagyon erősen javaslom nektek, hogy amint meglátjátok egy üzletben, gyors… Tovább »

Világjáró BIODERMA – Sensibio Forte és AR púder teszt

Mindig is nagyon rossz voltam földrajzból, szinte egyik fülemen be, másikon ki minden ezzel kapcsolatos információ. A tájékozódás sem megy könnyen, de igyekszem szemfüles lenni, hátha legközelebb ügyesebb leszek 🙂 . De térjünk is a lényegre, ez csak egy rövid megjegyzés volt, hogy érthető legyen, miért van az asztalomon ez a világtérkép, amin a BIODERMA… Tovább »

Mit tanulhatunk a beauty vloggerektől? És mit ne?

A címben elsősorban azokra a külföldi vloggerekre utaltam, akik főállásban tesztelnek szépségápolási termékeket, készítenek sminkvideókat stb. Róluk és a munkáikról folyamatosan olvashattatok majd véleményező bejegyzéseket itt a blogon. Teljesen ki tudja kapcsolni az agyamat, ha ilyen videókat nézek, és az angolomnak is jót tesz a dolog. Nem is gondoltam, hogy ilyen sokat számít a nyelvtudás fejlesztésében,… Tovább »

Könyveket találtam az önismeret kanyargós útján

Tényleg nem szerettem régen olvasni. Ezt nem jó érzés (most már) beismerni, annak idején nem zavartattam magamat, simán túlestem a nekem nem tetsző kötelezőkön a rövidített változatokkal. Megadtam nekik az első ötven oldal tiszteletét… Ráadásul tudjuk, milyenek az értelmezések irodalom órán, sokunkat sokszor felidegesített, hogy valamit bele kellett látni a művekbe, költeményekbe, amiket talán maguk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!