Pink Dust blog

Szépségápolás a konyhából – zölden a szépségért | Nora’s Diaries vendégposzt

Rengeteg krémet és csodaszert megveszünk azért, hogy külsőnket minél tovább megőrizzük friss, rugalmas formájában. Igen ám, de a bolti kence nem mindig használ, plusz ha kiürül a flakon, szemét keletkezik belőle. Ezt megelőzve érdemesebb először szétnézni a konyhában, hiszen rengeteg hasznos hatóanyag lapul a polcokon. Válaszd ezeket, így tudod, mit kensz a bőrödre és abban… Tovább »

Egyszerű, olcsó környezetbarát tippek és játékok | Időtetrisz vendégposzt

2012 tavaszán úgy alakult az élet, hogy négyen egy idő után már nem csak beszélgettünk a mindenféle zöld és praktikus megoldásainkról, hanem blogolni kezdtünk. Az Időtetrisz vendégposztja következik Háztartás, gyerekszórakoztatás és egészséges kaják témakörökben kerestünk, kutattunk s alakultak a posztok, sorozatok. Összetett s folyamatosan változó lét a környezetbarát élet: egyfelől az ember megtanul kevesebbet vásárolni s… Tovább »

Házi mogyoróvaj – laktózmentesen, majdnem Nutella minőségben

Most már tudom, miért nem tehetek mindenkit boldoggá. Mert nem vagyok Nutella.  Ezt Mile Szilvi oldalán tudtam meg 😀 , érdemes olvasni, nézegetni a facebook oldalát, nagyon inspiráló (ő egyébként Fitness világkupa-győztes Cosmopolitan Hungary blogger, Cosmo személyi edzője, …).  Sajnos kb. egy időben láttam az erről szóló képet, és találtam szuper alap receptet házi nutellához… Ez vezetett a végzetemhez,… Tovább »

Adventi koszorú készítés házilag DIY

Évente összejövünk a rokonsággal, barátokkal, hogy egy szívet melengető téli napon, a Karácsonyra készülődve Adventi koszorúkat és kopogtatókat készítsünk. Szeretett anyósom és barátnői kezdeményezése ez a szép hagyomány, amihez egyre többen csatlakozunk a családi-baráti körből. Megmutatva ennek a kedves szokásunknak az eredményét szeretnélek inspirálni benneteket is, egyben bátorítani, hogy vágjatok bele hasonló dísz/ajándéktárgyak elkészítésébe. Nem kell… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!