Pink Dust blog

Mindenki 12 hangból játszik, rajtunk áll, mit hozunk ki belőle – beszélgetés Pécsi Balázs bárzongoristával

Kóstolj bele a kávé világába! címmel az Allee Bevásárlóközpont egy teljes hónapot szentel a kávézás kultúrájának. Ez idő alatt bepillantást nyerhetünk a kávékészítés történetébe, érdekességeket tudhatunk meg magáról a cserjékről, illetve megismerhetjük a fogyasztásának hagyományait. A kiállítás kuriózuma az Átriumban felállított békebeli kávéház díszlete, ahol kuplédalok kíséretében kóstolhatjuk végig a kávékülönlegességeket, miközben a zongoraszó vidám… Tovább »

8 kérdés, számtalan tipp és trükk a designdrOops lakberendező bloggerétől Neked

Olyan kérdésekkel készültem, amelyek a lakberendezés témájában kezdőket segítik, a teljes felújítás/új lakhely élethelyzetében. Segítsünk nekik tippekkel és trükkökkel, hogy könnyebben induljanak el ezen a designos úton. 🙂 Kérlek, mutatkozz be pár mondatban a Pink Dust olvasójának, mit tudhatunk rólad és a designdrOops nevű blogodról? Takáts Lilla vagyok, végzettségemet tekintve okleveles közlekedés-építőmérnök, és pár éve… Tovább »

Veronika sütiországa | Interjú a Tortadíszítés Magazin főszerkesztőjével

Magyarné Fekete Veronika, akivel júniusban készítettem interjút, akkoriban lett a Tortadíszítés Magazin rovatvezetője. Mára pedig már a tulajdonosa. A korábbi interjút ide kattintva olvashatod el. Ismét vele beszélgettem az elmúlt időszakról, a kihívásairól és sikereiről.  Mesélj nekünk kicsit magadról, mi történt azóta, hogy bekerültél a tehetségek közé? Mondhatom, hogy az életem 180 fokos fordulatot vett. Rengeteg emberrel… Tovább »

Tóth Vivien: Az árvák könyvajánló | Fiatalok. Függők. Elveszettek.

Az a megtiszteltetés ért, hogy egy fiatal írónő, Tóth Vivien kért meg, írjak véleményt újonnan megjelenő könyvéről, melynek címe: Az árvák. A történet nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mert fiatalokról szól, és egy olyan világba repít, amelyet szerencsére nekem sosem kellett átélnem. Tágítja azonban a látókört, növeli az empátiát olyan emberek felé is, akik mások, mint… Tovább »

Bloggerek szívhez szóló üzenetei a nőiességről | Inspiráció

Kívül-belül gyönyörű nők, barátnők, (leendő) anyák. Öröm tölt el, hogy (akár csak így, online) részei az életemnek. Fogadd szeretettel, kedves Olvasó, blogger társaim gondolatait és szívből szóló tanácsaikat a női lét megéléséről.  Attól érzem magam jól, nőként, ha reggel a párom rám néz és a szeme mindent elárul, hogy ő úgy, akkor, ott, smink nélkül szépnek… Tovább »

5 éves a Krémmánia – interjú Rácz Judittal

Annak apropóján beszélgettünk Judittal (akit a krémmániások Apolkaként is ismernek), hogy ötödik születésnapját ünnepli a Krémmánia, a legnagyobb magyar, szépségápolással foglalkozó online közösség. Örülök és köszönöm, hogy elfogadtad az interjú felkérést. Biztos vagyok benne, hogy a sok lelkes krémmániázó számára és azok számára is érdekes lesz, akik még nem találkoztak veled és a magyar internet… Tovább »

Blogger chat a Varázsfirka bloggerével

A bejegyzés frissült! Nóra könyve februártól lesz újra elérhető. A linket, ahol megvásárolható lesz, közölni fogom! A Varázsfirka bloggerével, Nórával beszélgettem nemrég. Most, hogy végeztél a vizsgáiddal, felszabadultabban veted bele magadat a blogolásba? N: Persze! Már fizika jelei voltak a vizsgaundornak! 😀 Akkor most már sort keríthetünk a vendégposztra is, amit a Pink Dust-ra írnál…. Tovább »

Vallatószék: Pink Dust – Varázsdoboz

A Vallatószék egy olyan sorozat a Cafeblogon, mely által minden héten más-más bloggerrel ismerkedhetünk meg. Szeretném bemutatni nektek Kingát, a Varázsdoboz blog szerzőjét. Ha jól láttam a bejegyzések alapján, egyidős a blogunk. 🙂 Mit teszel a varázsdobozba, és mi, olvasók mit vehetünk ki belőle? – A blogom lényegében az én személyiségemet, céljaimat tükrözi. Már gyerekként is törekedtem… Tovább »

Lolly makeup and beauty – interjú a bloggerrel

“Nekem fontos, hogy tényleg az őszinte véleményemet írhassam meg. És az olvasók is ezt várják el.”Vanda egy vidám és szókimondó bloggerina, akitől minden szépségújdonságról azonnal értesülök. Nagyon szeretem a blogját, ezért felkértem egy interjúra! Olvassátok szeretettel, és ha még nem ismertétek őt, látogassatok el az oldalára! Mire eljutottam odáig, hogy felkészüljek az interjúra, már egy… Tovább »

Jóságszalon, Papp Diána Könyvajánló és interjú! A hajadat lerakod, de ezt biztos nem.

“Lili még főiskolás évei alatt ismerte meg a nála jóval idősebb Pétert, aki tapasztalatával, kifinomult ízlésével és befolyásos barátaival egyből lenyűgözte a lányt. A tanár-diák barátságból előbb szerelem, majd összeköltözés lett, így az álompár látszólag a tehetősek gondtalan és irigylésre méltó életét éli egy budai villában. Lili számára azonban az aranykalitka valóságos börtön, ahonnan alkalmi… Tovább »

Cukrász iskolától a La Femme-ig – Veronika sütiországa

Álmaival és azok lépésről lépésre történő megvalósításával a La femme – 50 tehetséges magyar fiatal csapatáig jutott. Magyarné Fekete Veronika, most már a Tortadíszítés Magazin rovatvezetője, édes álmokat dédelgetett. Álmainak megvalósulása pedig nem váratott sokáig magára.  “…mindig minden helyzetben önmagam adom, még akkor is, ha ez egyes embereknek nem tetszik és megosztom a tömeget.” Egy cukrász,… Tovább »

Hogyan borítsunk ki egy bloggerinát? A Kialakító blog szerzője válaszol

Kérlek, mesélj magadról pár mondatban, mit tudhatnak rólad azok, akik még nem ismerik a blogodat és a tevékenységedet? Ha nem gond, néhány magánjellegű érdekességet is szívesen megosztanék az olvasókkal!  Mindig bajban voltam, ha magamat kellett bemutatnom, hiszen pár mondatban nehezen tudom csokorba szedni azokat az információkat, amik jól lefestenek engem. Száraz adatok szerint Hegedüs Enikő… Tovább »

Nadalma – Nem kispályás kisállatok

Ha meglátom a facebookon, hogy nadalma posztolt valamit, mindig egy nagy alma ugrik be róla. Kedves név olyan termékeknek, amelyek láttán melegség önti el az ember szívét. Mikor és hogyan kezdődött neked ez a szerelem? Örülök, hogy valami kedves dolog jut róla eszedbe, végülis ez a célom. 🙂 A nadalma név tizenöt éve született, a… Tovább »

Bibiart Bags – A Te táskád

Mióta vagy a Bibiart Bags alkotója, és honnan jött a név ötlet? Egyedül készíted a termékeket vagy esetleg van társad ebben a kellemes munkában? A Bibiart Bags márkanevet körülbelül egy éve kezdtük el építgetni. Különlegesnek mondható az indulás, mivel 2013 novemberét megelőzően még varrógépet sem használtam soha. Egyik nap eldöntöttem, hogy megtanulok varrni, s aznap… Tovább »

Veszélyes és gyönyörű – ZMIJA ékszerek

Nem zárhatom le az évet úgy, hogy nem mutatok meg nektek, kedves olvasóimnak még legalább egy igazán káprázatos kiegészítőkkel foglalkozó márkát, melynek termékeit viselve nem csak hétköznap, de ünnepeken is tündökölhettek. Régóta szerettem volna bemutatni nektek a ZMIJA márkát, és most volt időnk is az egyik tervezőjével, tulajdonosával, Kriston Petrával egy hosszabb beszélgetésre. Szeretném bemutatni nektek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!