Pink Dust blog

Egy egészségtudatos blogger környezettudatos fortélyai | 160gramm vendégposzt

Az egészségtudatosság és a környezettudatosság nálam kéz a kézben járnak, és kitűnően támogatják egymást. Igyekszem mindkét területen lépésről lépésre tapasztalni, tanulni, fejlődni. Az egészségtudatosság terén elért eredményeim nyomon követhetők a blogomon, most pedig arról mesélek, mit teszek a környezetemért, a környezetünkért. A 160gramm Cafeblog vendégposztja következik A környezettudatosság egy tágan értelmezhető dolog. Sokan azt hiszik, arról… Tovább »

10 állatkísérlet-mentes, minőségi márka | Tudatos vásárló

Elismerem, nem egyszerű alapból sem a rengeteg termék közül jól választani, ha szépségápolásról van szó. Általában a Krémmánia szokott ebben a segítségemre lenni, így az utóbbi időben már nem nagyon lövök mellé kozmetikum terén. Én is hajlamos vagyok arra, hogy ha valaminek nehéz utána járni, akkor olykor inkább bele sem kezdek. A Girl Power! bloggere… Tovább »

A csoki új köntösben! Lapka csoki édesszájúaknak

Mindig azt mondják, hogy nincs új a nap alatt, de ez a gasztro ötlet szerintem nagyon is újszerű és izgalmas! Az emberi találékonyság mindig is lenyűgözött, és amikor ilyen ötleteket látok, arra gondolok, miért nem én találtam ki?! De még az is lehet, hogy megpróbálom otthon elkészíteni, és feltöltöm neked a receptet a blogra, mert nem… Tovább »

5 egyszerű alapszabály a biztonságos laptop használathoz | Légy a hackerek rémálma!

Hihetetlen, de nincs az interneten egyetlen olyan cikk sem, ami nyújtana egy érthető, hasznos, de leginkább konkrét tanácsokkal ellátott összefoglalót arról, hogy mit ne és mit igenis tegyünk számítógépünkkel. Íme a legfontosabb tanácsok, ha ezeket megfogadod, az adataid, a géped és te is biztonságban lesztek. 1. Ágyban-öledben használva mindig egy könyvön (ez a legkézenfekvőbb, de lehet kapni kifejezetten… Tovább »

Nyár végi pánik? Felejtsd el! | Tippek neked

Már augusztus elején hajlamosak lehetünk arra, hogy pánikba essünk a nyár végének közeledése miatt. Pedig még szeptemberben is sokáig jó idő lehet, és addig rengeteg programmal színesíthetjük a gyorsan száguldó hétköznapokat. Ismerős neked az érzés, hogy elfolyik a szabadidőd?Ebben a személyesebb hangvételű bejegyzésben megosztom veled a trükkömet, amivel enyhítem az ősz-parámat. Remélem hasznodra válik, olvass… Tovább »

5 tipp, hogyan szabadítsd fel önmagad!

Ismét egy személyes jellegű bejegyzésnek jött el az ideje. Azért tartom fontosnak, hogy leírjam a példámat, mert mások butaságát látva sokszor eszmélünk a sajátunkra. Ébredjetek magatokra, felszabadító érzés lesz! 1. Engedd felszínre törni vágyaidat és kívánságaidat!Természetesen nem bűnre csábítanálak. Ha azt is sulykolták beléd vagy az volt a tapasztalatod, hogy nem tudsz festeni, attól még… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!