Átnéztem itthon a receptes könyveket, és találtam egy nagyon érdekes receptet Stahl Judit egyik könyvében. Amit most leírok nektek, az már a laktózmentes és gluténmentes változata, meg hát nem is teljesen ugyanaz, mert például eggyel kevesebb tojás volt itthon, mint kellett volna 😀 .
Hozzávalók:
Elkészítés:
A száraz és nedves összetevőket külön keverőtálban összedolgoztam kézi robotgéppel, majd a szárazat lassan hozzáadagoltam a nedveshez. Végül belepotyogtattam és elkevertem a mazsolákat.
Sütés:
Tálalás:
Rizstejjel együtt, belemártogatva mennyi manna! Elég tömény édesség, ami az állagát illeti, ezért jó egy kis lágy ital mellé, akár limonádé is illik hozzá szerintem.
El tudnám képzelni kettévágva, közé citrom+lime krémet töltve.
Jó étvágyat! Ha elkészítettétek, kérlek, írjátok meg kommentben, hogy hogy sikerült. 🙂